Hiper

Hiper bredbånd er endnu en mulighed indenfor bredbåndsbranchen, hvor man får internetforbindelse til fornuftige priser. Som kunde hos Hiper, kan man få bredbåndsforbindelse på forskellige måder. Hipers bredbåndsforbindelse kan fås både gennem telefonstikket, via antennekabel eller via fibernettet.

Kun bredbånd hos Hiper

Modsat mange andre udbydere i bredbåndsbranchen, så fokuserer Hiper udelukkende på bredbånd, hvilket betyder, at de ikke har andre produkter, som eksempelvis telefoni, som mange andre på markedet. Hiper tilbyder hverken TV-pakker, mobiltelefoni eller alverdens andre services til deres kunder. 

Dette vil muligvis være en begrænsning for nogle kunder, mens andre kunder er glade for, at de kan adskille de forskellige ting. Ved kun at fokusere på bredbånd, sikrer Hiper, at de altid har fingeren på pulsen, ligesom deres kundeservice kan være bredbåndsorienteret og formodentligt tillære sig større viden, end de kundesupportere, der skal vide noget om mange forskellige områder. 

God service hos Hiper

Netop fordi Hiper udelukkende fokuserer på bredbånd, er de også lidt af nogle eksperter på området, fordi de har mulighed for at fordybe sig i netop dette. 

Generelt er tilfredsheden blandt kunderne hos Hiper stor og de har ry for at yde en god og særdeles kompetent service. Noget der er særligt enestående hos Hiper er deres åbningstider i deres kundeservice, hvor man kan komme igennem alle dage mellem kl. 10 og kl. 23. Det er en væsentligt længere åbningstider end hos mange af konkurrenterne og det har bestemt et positivt aftryk på kundetilfredsheden. 

På Trustpilot har Hiper hele 4,5 ud af 5 stjerner, som er en særdeles høj score i denne branche, og særligt for et forholdsvist nyt selskab. 

Priser i den lave evne

Det holdholdsvis lille sortiment, gør, at Hiper kan holde deres omkostninger og dermed priser nede. Det betyder også, at selskabet klart tilbyder bredbåndsforbindelser i den billige prisklasse. Faktisk kan man få en hastighedsforbindelse gennem antennekablet på op til 1000 Mbit/S for bare 249 kroner pr. måned, som et abonnement, man kan oprette helt uden gebyrer for oprettelse. 

Denne form for abonnement, kan alle dog ikke få, da det kræver et antennekabel i særlig god kvalitet. Hvis ikke kablet er i god nok kvalitet, vil man ikke kunne trække de 1000 Mbit/s, og så vil ens hastighed være ringere, svarende til det kablet kan levere. 

Dækning som så mange andre

I dag er ikke ret mange selskaber, der ikke kan levere en hurtig og god forbindelse, da mange af selskaberne, bruger hinandens netværk. Det gælder også Hiper, som kan levere en god forbindelse via TDC’s netværk. Selskabet ejes af TDC, som er førende i forhold til at bruge alle typer forbindelse. 

Netop derfor kan Hiper også tilbyde en god bredbåndsforbindelse til kunder i næsten hele landet, da de gennem TDC kan levere både via telefonstikket, via et antennekabel og via fibernettet. Netop derfor kan næsten alle husstande i Danmark dækkes ind med en bredbåndsforbindelse fra Hiper. 

Hvilken forbindelse du kan få, er dog spørgsmål. Mange foretrækker i dag fibernet, men det er ikke udlagt i hele landet og derfor kan det være, at du er nødt til at vælge Hiper gennem enten antennekablet eller dit telefonstik. Hvis du er nysgerrig efter at se, om Hiper kan levere fiber til dig, eller hvad de kan levere til dig. Så kan du besøge deres hjemmeside, hvor man let kan indtaste sin adresse og dermed se, hvad Hiper kan tilbyde netop til dig. Her kan du også let orientere dig omkring, hvilke priser og muligheder du har, der hvor du bor. Man skal være opmærksom på, at priserne hos Hiper er ret ens, mens hastigheden varierer meget alt efter, hvor man bor. Det er nemlig afgørende for hastigheden, hvilken type forbindelse, man kan få. 

Hvis du kun kan få din bredbåndsforbindelse via dit telefonstik, er du nødt til at indstille dig på, at din hastighed vil være lavere, end hvis du havde andre muligheder. Via telefonstikket kan man få en hastighed på op til 100 Mbit/s og grunden til, at det er op til, skyldes, at det er forskelligt hvad de enkelte telefonstik, kan levere. Det er altså let at undersøge mulighederne hos Hiper, som sørger for at levere den bedst mulige hastighed i forhold til der hvor du bor. Hiper er altså et godt bud på et lavprisselskab, til dem, der ønsker en god bredbåndsforbindelse, men ikke alt det andet, som nogle andre bredbåndsselskaber tilbyder. 

Leave a Reply